Kålltorps Måleri AB

Proffs på microcement i Göteborg

Om Kålltorps Måleri AB

Välkomna till Kålltorps Måleri AB, en målerifirma med säte i den pulserande staden Göteborg. Staden är känd för sin industriella prägel och närhet till havet, och här blandas gammalt med nytt. Denna dynamik speglas i de tjänster som Kålltorps Måleri AB stolt levererar.

Microcement är ett material som blir allt mer eftertraktat för snygg och hållbar inredning. Hos Kålltorps Måleri AB har vi expertisen som krävs för att applicera microcement och skapa en distinkt stil i ditt hem. Oavsett om det är för att förvandla ett badrum till en lättstädad och vattentät oas, eller för att ge köksbänkar en modern och slät yta, så har vi lösningen.

Om du är i Göteborg och vill utforska vad microcement kan göra för ditt hem, besök microcement.se för att enkelt begära offerter. Med Kålltorps Måleri AB får du inte bara en professionell installation, utan också ett resultat som kombinerar estetik med praktisk funktion, något som kommer att hålla i många år framöver.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss