Klickat & klart AB

Proffs på microcement i Viken

Om Klickat & klart AB

Välkomna till Klickat & klart AB, vårt företag som ni hittar i den pittoreska kustpärlan Viken. Här, där hav möter grönska, levererar vi våra tjänster med en fot i det gamla och en i det nya. Klickat & klart AB har blivit en känd leverantör av microcement, ett material som växer i popularitet tack vare dess hållbarhet och mångsidiga designmöjligheter.

Microcement är perfekt för den som söker en sömlös yta som är både vattentät och stilren. I köket kan microcement göra underverk på bänkskivor, där det kombinerar styrka med skönhet. Och i badrummet? Där står det emot fukt och mögel som en hjälte. Med ett spektrum av färger och ytor kan microcement anpassas för att smälta in i varje unikt hem.

Om ni vill ha offerter för microcement-arbete i Viken, besök gärna microcement.se. Där kan ni enkelt jämföra olika företags erbjudanden och välja det som passar era visioner och krav för er kommande renovering.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss