Korsgården Mur & Platt AB

Proffs på microcement i Falun

Om Korsgården Mur & Platt AB

Välkomna till Korsgården Mur & Platt AB, en verksamhet som är stolt över att vara en del av Dalarnas kärna, nämligen Falun. Denna stad är inte bara känd för sin djupa kulturhistoria och den ikoniska Falu rödfärgen, utan även för att vara hemvisten för Korsgården Mur & Platt AB och deras arbete med microcement.

Microcement är ett flexibelt byggmaterial som erbjuder oändliga designmöjligheter för hemmet. På Korsgården Mur & Platt AB kan kunder upptäcka hur detta slitstarka och estetiskt attraktiva material kan omvandla utrymmen som badrum, kök och arbetsytor till imponerande höjdpunkter. Tack vare dess motståndskraft mot fukt och det begränsade behovet av fogar är microcement ett utmärkt val för våtutrymmen. Dess enhetliga yta och breda färgutbud gör det även till ett populärt alternativ för köksuppdateringar.

På microcement.se kan de som bor i Falun enkelt begära offerter och jämföra olika alternativ för att hitta den perfekta lösningen för sina hemprojekt. Korsgården Mur & Platt AB står redo att bistå med sin expertis för att göra ditt hem mer modernt och stilfullt med microcement.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss