Kvadratmeter Roslagen AB

Proffs på microcement i Åkersberga

Om Kvadratmeter Roslagen AB

Välkomna till Kvadratmeter Roslagen AB, ett företag med hemvist i Åkersberga, en plats där naturen möter stadens puls. När intresset för microcement växer, står Kvadratmeter Roslagen AB redo att möta efterfrågan med sin expertis. Åkersberga, som är en sten kast från både skärgård och stad, ger en idealisk miljö för de hållbara och estetiskt tilltalande ytor som microcement ger.

Microcement är ett flexibelt material som förvandlar ytor till unika och personliga uttryck. Hos Kvadratmeter Roslagen AB finns lösningar som är perfekta för badrum, tack vare microcementets förmåga att stå emot vatten. I kök kan materialet förena golv och bänkskivor till en enhetlig och stilren design. Det är också hållbart och underhållssnålt, vilket gör det till ett utmärkt val för den som tänker långsiktigt.

För de som bor i Åkersberga och funderar på att försköna sina hem med microcement, finns microcement.se. Där kan man smidigt begära offerter från lokala leverantörer. Tjänsten gör det möjligt att jämföra olika alternativ och hitta det som bäst matchar ens egna behov och önskemål.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss