Lewéns Totalentreprenör AB

Proffs på microcement i Täby

Om Lewéns Totalentreprenör AB

Välkomna till Lewéns Totalentreprenör AB, en dynamisk aktör i byggbranschen baserad i Täby, norr om huvudstaden. Vi har kunskapen som krävs för att ta oss an både stora och små projekt inom bygg och renovering, och vi strävar efter att möta varje kunds unika behov.

Microcement är en trendig finish som har fått stor uppmärksamhet för sin mångsidighet och sitt estetiska värde. Om du drömmer om en sömlös, hållbar yta är detta materialet för dig. Det passar perfekt i våtutrymmen som badrum och kök, och på bänkskivor, där det bidrar med en distinkt och personlig känsla.

För er som bor i Täby och är nyfikna på microcement, har microcement.se en tjänst som gör det smidigt att jämföra offerter från lokala leverantörer. Använd tjänsten för att få en bild av vad det kan kosta att förnya ditt hem med microcement, och se vilka fantastiska resultat du kan uppnå.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss