Lundby Måleri AB

Proffs på microcement i Göteborg

Om Lundby Måleri AB

Välkomna till Lundby Måleri AB, ett företag med hemvist i Göteborgs pulserande hjärta. Vi på Lundby Måleri AB är stolta över vår roll i måleribranschen och vi erbjuder en rad tjänster, bland annat applicering av microcement – en trendig och robust ytbeklädnad som vinner mark i moderna hem.

Microcement är uppskattat för sin smidighet att forma en enhetlig och vattentät yta. Det är perfekt för våtutrymmen som badrum och kök, samt för bänkskivor. Om du drömmer om en sofistikerad och tålig yta med få skarvar, då är microcement ett smart val. Vårt team på Lundby Måleri AB har expertisen som krävs för att ge dina ytor en elegant transformation, vilket gör dem till både snygga och praktiska inslag i ditt boende.

Om du är intresserad av microcement, besök microcement.se för att smidigt begära offerter från olika aktörer i Göteborgsområdet. Det är ett praktiskt sätt att väga alternativ mot varandra och upptäcka det mest fördelaktiga erbjudandet för just ditt projekt. Lundby Måleri AB står redo att bistå dig med att realisera dina microcementidéer, vare sig det handlar om att fräscha upp ditt badrum eller skapa ett helt nytt kök.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss