M & D Plattsättning AB

Proffs på microcement i Täby

Om M & D Plattsättning AB

Välkomna till M & D Plattsättning AB. Vi är ett företag som finns i Täby, norr om Stockholm. Vi vet mycket om att sätta plattor och att göra om ytor, och vi har blivit kända för att jobba med bra material och tekniker som håller länge.

Vi på M & D Plattsättning AB jobbar bland annat med microcement. Det är ett material som passar till mycket och ser bra ut. Om du vill ha en yta utan skarvar som står emot vatten, är microcement ett bra val. I badrum kan det ge en lyxig känsla, och i kök kan det användas på många sätt för att göra ditt hem mer personligt.

Om du vill använda microcement, kan du gå in på microcement.se för att be om offerter. Det hjälper dig att hitta företag i Täby som kan göra om ditt hem med detta material. Det spelar ingen roll om du ska fixa köket, badrummet eller vill ha en ny bänkskiva – det finns proffs i närheten som kan göra det du drömmer om.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss