Mälardalens Målericentral AB

Proffs på microcement i Eskilstuna

Om Mälardalens Målericentral AB

Välkomna till Mälardalens Målericentral AB, ett framstående företag beläget i Eskilstunas hjärta. Vi är specialister på microcement och dess breda användningsområden. Mälardalens Målericentral AB står stolt som en ledande kraft i sektorn, där vi bidrar till att förgylla både privata hem och offentliga utrymmen med detta hållbara och estetiskt tilltalande material.

Microcement har förändrat designvärlden, känd för sin förmåga att skapa en enhetlig och samtida look. I Eskilstuna, där gammalt möter nytt, kan vi på Mälardalens Målericentral AB förvandla ditt badrum till en fridfull tillflyktsort med vattentåliga ytor, eller förnya ditt kök med bänkskivor som är både tåliga och eleganta. Dessutom är microcement ett idealiskt alternativ för golv och andra ytor där du vill ha en distinkt och personlig prägel.

För att få en offert på microcementarbeten, besök microcement.se. Där kan du enkelt jämföra erbjudanden från olika aktörer i Eskilstuna. Microcement ger dig möjligheten att välja mellan en subtil uppfräschning eller en genomgripande förvandling, alltid med en kombination av funktionalitet och modern design.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss