Mur & Kakeldesign I Trelleborg AB

Proffs på microcement i Trelleborg

Om Mur & Kakeldesign I Trelleborg AB

Välkomna till Mur & Kakeldesign i Trelleborg AB. Vi är baserade i Trelleborg, en charmig stad vid havet i södra Sverige. Trelleborgs läge vid vattnet ger staden en unik karaktär och en dynamisk affärsmiljö.

Vi på Mur & Kakeldesign i Trelleborg AB har gjort oss ett namn inom byggsektorn. Våra tjänster inkluderar bland annat microcement, ett trendigt och hållbart material som passar perfekt för moderna hem. Det är ett flexibelt och snyggt alternativ för att skapa tåliga och personliga ytor.

Speciellt i köket kan microcement göra underverk. Det förvandlar köksytor och golv till både snygga och funktionella element. I badrummet ger det en enhetlig och vattentät yta som är enkel att städa och hålla ren. För de som bor i Trelleborg och är nyfikna på microcement, besök microcement.se för att enkelt begära offerter och upptäcka hur materialet kan förbättra just ditt hem.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss