Nellies VVS & Entreprenad AB

Proffs på microcement i Kalmar

Om Nellies VVS & Entreprenad AB

Välkomna till Nellies VVS & Entreprenad AB. Vi är ett byggföretag i den anrika staden Kalmar, där ett ståtligt renässansslott vittnar om en rik historia. Vår verksamhet är en del av denna stad och vi är specialister på microcement och andra byggtjänster.

Microcement är ett fantastiskt material för den som söker en enhetlig och tålig yta med en modern känsla. Nellies VVS & Entreprenad AB hjälper dig att upptäcka hur microcement kan förvandla ditt badrum till en elegant och vattentät plats, ge ditt kök en stark och stilsäker atmosfär, och skapa bänkskivor som är både vackra och praktiska.

Om du bor i Kalmar och är intresserad av microcement, besök microcement.se för att enkelt begära offerter. Jämför alternativ och ta steget mot att förverkliga dina inredningsdrömmar med professionell hjälp från Nellies VVS & Entreprenad AB.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss