NFM Flytgolv AB

Proffs på microcement i Oxie

Om NFM Flytgolv AB

Välkomna till NFM Flytgolv AB, en källa till stil och tålighet i Oxie. Här, i närheten av Malmö och omgiven av det skånska landskapets grönska, har företaget skapat ett namn för sig som en pålitlig leverantör av microcement. De är experter på att förvandla vanliga ytor till visuella och praktiska konstverk.

Microcement är idealiskt för det moderna boendet, och hos NFM Flytgolv AB hittar du den kunskap som behövs för att skapa både vackra och beständiga ytor. I köket kan microcement bli till bänkskivor som är både eleganta och enkla att hålla rena. För badrummet erbjuder det en vattentät och personligt anpassad lösning som tål daglig användning.

Att få offerter är enkelt genom att besöka microcement.se. Där kan du jämföra olika alternativ från företag i Oxie. Oavsett om det handlar om att renovera köket, göra om badrummet eller uppdatera golven, kan NFM Flytgolv AB och microcement vara det du söker.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss