NRM AB

Proffs på microcement i Handen

Om NRM AB

Välkomna till en introduktion av Nrm Stockholm AB, placerat i Handen – en vital del av Stockholms expansiva region. Nrm Stockholm AB har etablerat sig inom microcementinstallation och -applicering, en trendig och robust yta som vunnit mark i dagens designvärld.

Microcement är ett toppenval för dig som söker en enhetlig och vattentät finish. Det passar perfekt i våtutrymmen som badrum och kök. Tack vare dess flexibilitet kan det appliceras på olika ytor som bänkar, golv och väggar, vilket skapar en sofistikerad och enhetlig estetik. Nrm Stockholm AB erbjuder ett brett spektrum av färgval och ytbehandlingar, så att du kan få microcement som speglar din unika smak och ditt hem.

Genom att besöka microcement.se kan du enkelt begära offerter för microcement-arbeten från olika företag i Handen och omgivande områden. Det spelar ingen roll om du är mitt i en renovering eller bygger ditt drömhem från början; microcement är en hållbar och stilren lösning som står sig över tid.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss