Oc Design AB

Proffs på microcement i Gusum

Om Oc Design AB

Välkomna till Oc Design AB i Gusum, där hållbarhet möter modern design. Företaget har gjort sig ett namn inom microcement, en flexibel och trendig finish som förvandlar ytor till hållbara och stilfulla konstverk. Oc Design AB, med rötter i Gusums industriella arv och vackra natur, bidrar till att förgylla både hem och offentliga platser.

Microcement är ett utmärkt val för den som vill ha en sömlös, vattentät yta – idealisk för badrum, kök och bänkskivor. Det är ett hållbart material som tillför en lyxig känsla till alla rum. Oc Design AB erbjuder ett brett spektrum av färger och texturer, vilket gör det möjligt att skapa en personlig atmosfär i ditt hem.

På microcement.se kan du utforska microcements potential och enkelt begära offerter från Gusums experter. Se hur Oc Design AB kan förändra ditt hem med denna hållbara och estetiskt tilltalande finish.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss