Oment AB

Proffs på microcement i Södertälje

Om Oment AB

Välkomna till Oment AB, ett innovativt företag som har sitt säte i Södertälje, en stad som är berömd för sina tekniska framsteg. Oment AB har gjort sig ett namn inom microcementbranschen, ett material som vinner mark i moderna hem tack vare sin hållbarhet och mångsidighet.

Microcement är en perfekt lösning för er som vill ha en sömlös yta som står emot vatten, perfekt för badrum och kök. Det är inte bara vackert att se på, utan också praktiskt, eftersom det står emot fukt och mögel. Dessutom kan ni anpassa det efter era egna önskemål, vilket gör det till ett smart val för köksrenoveringar.

Om ni befinner er i Södertälje och är intresserade av microcement, besök gärna microcement.se. Där kan ni enkelt begära offerter och jämföra olika alternativ från leverantörer. Oavsett om ni är mitt i en renovering eller planerar ett nybygge, erbjuder Oment AB en lösning som ger era ytor en hållbar och elegant finish för lång tid framöver.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss