PN Entreprenad i Sverige AB

Proffs på microcement i Järfälla

Om PN Entreprenad i Sverige AB

Välkomna till en översikt av PN Entreprenad i Sverige AB. Detta företag, som har sin bas i Järfälla, har gjort sig ett namn inom byggsektorn. Hos PN Entreprenad i Sverige AB hittar ni tjänster som bland annat inkluderar arbete med microcement, ett material som vinner mark i heminredningen.

Microcement är ett flexibelt och tåligt val för den som vill renovera. Det passar utmärkt på många ytor och är idealiskt för våtutrymmen som kök och badrum, tack vare sin vattenresistens och sitt snygga utseende. Med microcement får man en enhetlig och stilren stil som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Om ni funderar på att använda microcement i ert Järfälla-hem, kan ni vända er till microcement.se för att enkelt begära offerter från lokala leverantörer. Denna tjänst gör det möjligt att smidigt jämföra olika företags erbjudanden och hitta en anpassad lösning som möter era specifika behov och preferenser.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss