R2 gruppen AB

Proffs på microcement i Spånga

Om R2 gruppen AB

Välkomna till en översikt av R2 Gruppen AB. Det här företaget finns i Spånga och har blivit kända för sitt arbete med microcement. Kunskapen hos R2 Gruppen AB om detta material är djup och bred, och de har använt den för att skapa vackra hem.

Microcement är modernt och hållbart. Det passar perfekt för dig som vill ha en enhetlig och snygg yta hemma. I Spånga har R2 Gruppen AB märkt att allt fler väljer microcement. Det är populärt i badrum och kök, och för att göra snygga bänkskivor. Materialet är vattentätt och tåligt, vilket är viktigt i rum där stil och funktion spelar stor roll.

Med microcement skapar du en egen stil. Det spelar ingen roll om du föredrar en rå industriell look eller något enklare och mer minimalistiskt. R2 Gruppen AB i Spånga kan hjälpa dig att göra din idé till verklighet. För den som vill veta mer om microcement i sitt hem, finns microcement.se. Där kan du snabbt få offerter från kvalificerade företag, inte bara i Spånga utan över hela Sverige.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss