Radikala Hantverkare i Stockholm AB

Proffs på microcement i Handen

Om Radikala Hantverkare i Stockholm AB

Välkomna till Radikala Hantverkare i Stockholm AB. Vi är ett företag som är stolt över att vara en del av Stockholms dynamiska landskap, där tradition och nytänkande går hand i hand. I denna stad, berömd för sin skönhet och sitt kreativa klimat, bidrar Radikala Hantverkare i Stockholm AB med expertis inom microcement, ett material som är både hållbart och estetiskt.

Microcement är verkligen mångsidigt. Det kan förvandla kökets bänkskivor till eleganta och enhetliga ytor. I badrummet ger det en vattentät finish som är enkel att hålla ren. Och när det kommer till golv och väggar, står microcement för en minimalistisk stil som ändå tål mycket.

Om du bor i Stockholm eller i närheten och vill uppdatera ditt hem med microcement, kolla in microcement.se. Där kan du smidigt få offerter från olika företag i området. Det är ett enkelt sätt att jämföra och hitta den bästa hantverkaren för just ditt projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss