Rewall Bygg Måleri AB

Proffs på microcement i Hässelby

Om Rewall Bygg Måleri AB

Välkomna till Rewall Bygg Måleri AB. Vi är ett företag i Hässelby, där vi ser staden växa och naturen blomstra. Hos oss på Rewall Bygg Måleri AB hittar ni expertis inom bygg och måleri, och vi arbetar bland annat med microcement, ett mångsidigt och robust material.

Microcement är en perfekt lösning för er som önskar en slät och tålig yta hemma. I Hässelby, där nya hem och renoveringar är vanliga, står Rewall Bygg Måleri AB redo att förnya kök, badrum eller bänkskivor med detta stilrena material. Dess förmåga att stå emot vatten och slitage gör microcement till ett smart val för utrymmen som ofta används.

För att se vad microcement kan göra för ert hem, besök microcement.se. Där kan ni enkelt be om offerter. Vi är här för er, oavsett om ni bor i Hässelby eller områden runtomkring, med lösningar som anpassas efter era specifika behov.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss