Rickard Svensson & Stefan Svensson Byggnads AB

Proffs på microcement i Malmö

Om Rickard Svensson & Stefan Svensson Byggnads AB

Välkomna till en introduktion av Rickard Svensson & Stefan Svensson Byggnads AB. Detta företag har gjort sig ett namn i Malmö, med sin bredd av kunskap inom byggbranschen och renoveringsarbeten. Även om vi inte själva utvärderar kvaliteten på deras arbete, är det vår uppgift att berätta att de tar sig an olika typer av byggprojekt, däribland arbete med microcement.

Microcement är ett material som passar för många användningsområden och ger en robust, snygg finish. I Malmö, där gammalt möter nytt i stadens arkitektur, kan microcement ge en fräschör till kök eller badrum. Det är också praktiskt, tack vare sin resistens mot fukt och mögel.

När du använder microcement.se blir det enkelt att jämföra offerter från olika aktörer i Malmö som jobbar med detta anpassningsbara material. Oavsett om du precis har börjat planera din renovering, eller bara söker mer information, kan microcement vara det rätta valet för att lyfta ditt hem.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss