Rosén & Sjöstedt Byggnads AB

Proffs på microcement i Tullinge

Om Rosén & Sjöstedt Byggnads AB

Välkomna till Rosén & Sjöstedt Byggnads AB, ett företag som ni hittar i Tullinge, en pittoresk förort söder om Stockholm. Rosén & Sjöstedt Byggnads AB har blivit en känd byggfirma i området, kända för att modernisera och förnya hem.

Microcement är ett populärt val för hemmet på grund av dess flexibilitet och snygga utseende. Det passar perfekt för dig som vill ha en distinkt och tålig yta. I badrummet skapar microcement en vattentät och enhetlig yta som är enkel att städa och ser stilren ut. I köket kan microcement förvandla bänkar och golv till något både starkt och estetiskt tilltalande.

Med hjälp av microcement.se kan du upptäcka allt om detta anpassningsbara material. Där kan du också begära offerter från olika leverantörer i Tullinge för att göra ditt projekt till verklighet. Vare sig du siktar på en helrenovering eller bara en liten uppdatering, kan microcement vara det du behöver för att ge ditt hem en modern och unik känsla.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss