S.M.T.D måleriteknik AB

Proffs på microcement i Gagnef

Om S.M.T.D måleriteknik AB

Välkomna till S.M.T.D Måleriteknik AB. Vi är ett företag som ni hittar i Sifferbo, en plats med stillhet och vackra vyer. Hos oss på S.M.T.D Måleriteknik AB hittar ni expertis inom ytskiktslösningar, och vi är stolta över att kunna erbjuda microcement som en del av vårt utbud.

Microcement är ett material som ger frihet att designa efter eget tycke. Det är hållbart och vattentätt, vilket gör det till ett utmärkt val för att förvandla badrum, kök och arbetsytor till något extra. Tack vare att det kan appliceras på olika underlag, kombinerar microcement skönhet med praktisk användning.

Om ni bor i Sifferbo och vill förvandla era rum med microcement, så finns microcement.se till för er. Där kan ni smidigt jämföra offerter från lokala leverantörer. Använd tjänsten för att väga era alternativ och upptäck den optimala lösningen för just ert projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss