SL VÄGG & GOLV AB

Proffs på microcement i Örebro

Om SL VÄGG & GOLV AB

Välkomna till SL VÄGG & GOLV AB. Vi är ett företag som hittar ni i Örebros hjärta, där gammalt charmigt möter ny innovation. Hos oss på SL VÄGG & GOLV AB är vi stolta över att specialisera oss på microcement, en trendig och hållbar ytbeklädnad som blivit en favorit i moderna hem.

Microcement är perfekt för er som önskar en distinkt och funktionell stil i ert boende. I Örebro, där historien och framsteget flätas samman, erbjuder microcement en estetisk touch som kan lyfta alltifrån era badrum till kök och arbetsytor. Dess motståndskraft mot fukt och enkelhet att sköta gör det till ett toppval för dessa miljöer.

På microcement.se kan ni smidigt utforska olika stilar och begära offerter. Detta gör att ni kan hitta det perfekta alternativet för just ert projekt i Örebro. Vare sig ni föredrar en ren och enkel design eller en varmare, lantlig känsla, så låter microcement er skapa en miljö som speglar era önskemål och behov.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss