Sörmlands bygg & måleri

Proffs på microcement i Strängnäs

Om Sörmlands bygg & måleri

Välkommen till en presentation av företaget Sörmlands Bygg & Måleri. Detta företag hittar du i Strängnäs, en stad med historisk charm och nära Mälarens vatten. Sörmlands Bygg & Måleri är kända inom bygg- och renoveringsbranschen och de arbetar bland annat med microcement.

Microcement är ett material som passar bra i moderna hem. Det är hållbart och vattentätt, vilket gör det till ett bra val för badrum där det kan användas på både golv och väggar. I kök kan microcement ge en snygg och funktionell yta på bänkskivor eftersom det står emot fläckar och repor väl.

Om du bor i Strängnäs och vill uppdatera ditt hem med microcement, kan du använda microcement.se för att jämföra olika företag och få offerter. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt expertis för ditt projekt. Microcement kan vara det perfekta valet för en stor förändring eller bara en liten uppdatering av ditt hem.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss