Sött & Salt Måleri & Inredning

Proffs på microcement i Muskö

Om Sött & Salt Måleri & Inredning

Välkomna till Sött & Salt Måleri & Inredning. Vi är stolta över att presentera vårt företag som ligger på den vackra ön Muskö i Stockholms södra skärgård. Vår expertis? Att förvandla ytor med microcement, ett material vi brinner för och som vi använder för att skapa moderna och hållbara miljöer.

Microcement är både snyggt och smart. Det passar i alla hemmets rum och är känt för sin förmåga att förena skönhet med praktisk användning. I våtutrymmen är det idealiskt tack vare sin vattentäthet. För bänkskivor och golv är det en dröm, med tanke på dess hållbarhet och enkla skötsel. På Sött & Salt Måleri & Inredning anpassar vi oss efter ditt hem och dina önskemål för att skapa något som verkligen är "du".

Är du nyfiken på microcement? På microcement.se kan du enkelt begära offerter från olika leverantörer, inte bara från Muskö utan även från andra städer. Det är ett enkelt sätt att väga dina alternativ och välja det som passar just ditt projekt och din vision bäst.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss