Specialmontage Höllviken AB

Proffs på microcement i Malmö

Om Specialmontage Höllviken AB

Välkomna till Specialmontage Höllviken AB, ett företag med hemvist i Malmös pulserande hjärta. Specialmontage Höllviken AB har gjort sig ett namn inom microcement, en innovativ och robust ytbeklädnad som blir allt mer eftertraktad i dagens inredningstrender.

Om du är ute efter en slät och modern yta, är microcement ett smart drag. Detta material anpassar sig till olika ytor och passar perfekt i många rum. I badrummet skapar det en vattentät yta som följer rummets egna former. I köket ger microcement en sammanhängande och stilfull atmosfär på allt från arbetsytor till golv och väggar, och bidrar till en känsla av flärd och beständighet.

För att få offerter från flera företag i Malmö, inklusive de som är experter på microcement, kan du besöka microcement.se. Detta underlättar för dig att väga olika val mot varandra och välja det alternativ som passar ditt projekt bäst. Microcement är ett utmärkt val för dig som vill ha en design som står sig över tid och som håller i längden, vare sig du renoverar eller bygger nytt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss