Stefan Eriksson Måleri AB

Proffs på microcement i Djurhamn

Om Stefan Eriksson Måleri AB

Välkomna till en genomgång av Stefan Eriksson Måleri AB, ett företag som ligger på den vackra ön Värmdö i Stockholms skärgård. Tack vare sitt läge nära Stockholm, kan Stefan Eriksson Måleri AB erbjuda sina tjänster till en mångfald av kunder som är ute efter ytskiktslösningar av hög kvalitet.

Microcement är ett material som är både mångsidigt och hållbart, och som experterna på Stefan Eriksson Måleri AB kan använda för att skapa en unik yta i ditt hem. Det passar perfekt i våtutrymmen som badrum på grund av dess vattentäthet, och i kök där det är både slitstarkt och estetiskt anpassningsbart, vilket gör det till ett utmärkt val för exempelvis bänkskivor och golv. Med microcement kan en simpel yta bli en iögonfallande detalj i ditt hem.

För att få en offert och hitta rätt kompetens för ditt projekt i Värmdö, besök microcement.se. Microcement kan skräddarsys för att passa din stil, vare sig du föredrar en modern och minimalistisk design eller något mer klassiskt, och kommer att lyfta ditt hem med en bestående skönhet.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss