Stockholms Golv & Plattsättning AB

Proffs på microcement i Hägersten

Om Stockholms Golv & Plattsättning AB

Låt oss introducera Stockholms Golv & Plattsättning AB. Det är ett företag med placering i Hägersten, strax utanför Stockholm. Med solid erfarenhet i golv- och plattsättningsbranschen har de blivit kända för sin expertis i moderna byggmaterial som microcement.

Microcement är ett flexibelt material som ger frihet att designa interiörer. I köket kan det ge bänkskivor en enhetlig och elegant look. För badrummet är det ett vattentätt och snyggt alternativ för både golv och väggar. Dessutom väljs det ofta för golv i andra utrymmen på grund av dess hållbarhet och anpassningsbara stil.

Om du bor i Hägersten eller någon annanstans i Stockholm och är nyfiken på microcement, kan microcement.se hjälpa dig. De har en tjänst där du enkelt kan begära offerter från lokala företag. Använd tjänsten för att jämföra olika erbjudanden och hitta det bästa alternativet för ditt projekt.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss