Svärtinge Måleri AB

Proffs på microcement i Svärtinge

Om Svärtinge Måleri AB

Svärtinge Måleri, etablerat 2012 av Patrik och Mikael, omstrukturerades 2016 för att drivas enskilt av Patrik. Företagets utveckling tog en positiv vändning 2019 med tillkomsten av en ny investerare och delägare, Christian, vars expertis inom måleribranschen var ett värdefullt tillskott.

Med en stab av utbildade målare är Svärtinge Måleri specialiserade på en mångfald av målningstjänster, med en öppenhet för förfrågningar från olika branscher. Företagets fokus ligger på att erbjuda kundcentrerade och professionellt utförda måleriarbeten inom överenskommen tidsram. Ett betydande fokusområde för företaget är användningen av microcement, en teknik som tillåter för en innovativ och hållbar ytbearbetning. Denna specialisering understryker företagets förmåga att hantera en rad olika projekt, erbjudande kunderna högkvalitativa och estetiskt tilltalande ytor för både lokaler och privata utrymmen. Kundens behov står alltid i centrum, och Svärtinge Måleri är redo att assistera med expertis inom microcement för att skapa unika och hållbara resultat.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss