Sverige Kök & Badrum AB

Proffs på microcement i Vendelsö

Om Sverige Kök & Badrum AB

Välkommen till en introduktion av Sverige Kök & Badrum AB, en framstående specialist på microcementinstallationer och renoveringar, belägen i det grönskande Vendelsö. Företaget har gjort sig ett namn genom sin expertis och noggrannhet.

Microcement är uppskattat för sin anpassningsbarhet och estetiska charm. Det är ett idealiskt material för de platser i hemmet som används flitigt. I badrummet skapar det en enhetlig och vattentät yta som är enkel att städa, och i köket kan det ge allt från golv till arbetsytor en distinkt och tålig karaktär. Sverige Kök & Badrum AB anpassar dessa lösningar med precision för varje enskilt hem och dess specifika önskemål.

Om du är nyfiken på vad microcement kan göra för ditt hem, kan du besöka microcement.se. Där kan du smidigt begära offerter från olika företag, inklusive de i Vendelsö, för att enkelt hitta rätt expertis och stil som passar just din vision.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss