TiB Entreprenad AB

Proffs på microcement i Västerås

Om TiB Entreprenad AB

Välkomna till TiB Entreprenad AB, ett företag med säte i Västerås, känt för sin industriella dynamik. Hos oss på TiB Entreprenad AB har vi specialiserat oss på microcement, en produkt som vinner mark inom byggsektorn för dess hållbarhet och mångsidighet. Denna trendiga produkt passar perfekt för den som vill ge sitt hem en modern touch.

Microcement är det perfekta valet för dig som vill ha en enhetlig och vattentät yta med en minimalistisk känsla. Det är idealiskt för kökets bänkskivor, där det kombinerar slitstyrka med estetik, och i badrummet bidrar det till en stilren och enhetlig atmosfär. Dessutom är microcement motståndskraftigt mot fukt och mögel, vilket gör det till ett utmärkt val för dessa miljöer.

För att få en uppfattning om kostnaden för microcement kan du besöka microcement.se. Där kan du snabbt och enkelt begära offerter från olika Västerås-baserade företag som är specialiserade på microcement. Det är ett effektivt sätt att jämföra olika alternativ och hitta det bästa erbjudandet för ditt specifika projekt. Microcement kan vara den lösning du letar efter för att förnya ditt badrum, kök eller bänkskivor.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss