Treuddens Bygg AB

Proffs på microcement i Kungsbacka

Om Treuddens Bygg AB

Välkomna till Treuddens Bygg AB, ett byggföretag i den charmiga staden Kungsbacka. Här, där hav möter grönska, har vi vår bas. Vi på Treuddens Bygg AB är stolta över att arbeta i en miljö där skönhet och hållbarhet är viktiga delar av livet. Vi specialiserar oss på ett material som speglar dessa ideal: microcement.

Microcement är en flexibel och hållbar beläggning som förvandlar ditt hem till en plats med modern elegans. I badrummet ger microcement en enhetlig och vattentät yta som är lättstädad. För kökets del, skapar microcement på arbetsytor en hållbar och stilren yta. Det är ett material som kan anpassas till många olika former, perfekt för den som vill ha ett hem med en personlig touch.

Om du bor i Kungsbacka och funderar på att använda microcement i ditt hem, så finns microcement.se. Där kan du enkelt begära offerter från lokala hantverkare. Det är ett smidigt sätt att jämföra olika alternativ och hitta det som passar just dina behov och din vision för ditt hem.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss