TVK Sverige AB

Proffs på microcement i Varberg

Om TVK Sverige AB

Välkomna till en introduktion av företaget TVK Sverige AB. Vårt företag är placerat i den charmiga staden Varberg, där hav möter land och historia möter nutid. TVK Sverige AB har blivit en känd leverantör av microcement, och vi är stolta över att bidra till regionens byggnadskonst.

Microcement är ett material som står ut för sin flexibilitet och skönhet. I Varberg, där hem ofta visar en mix av gammalt och nytt, passar microcement perfekt. Det skapar enhetliga ytor som tål vatten och är enkla att städa. Perfekt för våtrum som badrum, där det står emot fukt och mögel, och i kök där det ger en elegant känsla till arbetsytor och golv.

På microcement.se kan Varbergsbor snabbt få en offert och se olika valmöjligheter för att ta in microcement i sina bostäder. Oavsett om du vill göra en stor omvandling eller bara lägga till en fin detalj, erbjuder microcement en kombination av praktisk användning och estetisk charm.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss