Zebra Måleri AB

Proffs på microcement i Örebro

Om Zebra Måleri AB

Välkomna till Zebra Måleri AB, en pålitlig partner i bygg- och renoveringsvärlden, baserad i Örebros hjärta, där stadens slott vakar över vattnet. Hos Zebra Måleri AB hittar ni expertis inom en rad områden, särskilt när det gäller microcement och dess tillämpningar.

Microcement är ett material som erbjuder stor flexibilitet för inredningsprojekt. Det passar perfekt för att skapa släta, vattentäta ytor i ert hem, exempelvis i badrummet. På grund av dess robusthet och estetiska anpassningsbarhet är det också ett smart val för kök, där det kan efterlikna utseendet hos betong, sten eller trä, men med fördelen av att vara lättare att underhålla och installera.

För er som bor i Örebro och funderar på att försköna ert hem med microcement, kan ni vända er till microcement.se för att enkelt begära offerter från lokala leverantörer. Denna tjänst är ett utmärkt verktyg för att jämföra olika alternativ och hitta en lösning som passar just era behov och stilpreferenser.

Är detta ditt företag? Gör anspråk på det nu.

Enkelt

Så här fungerar det

Få kostnadsförslag från kvalitetssäkrade proffs inom microcement. Skicka enkelt din förfrågan online, jämför upp till 3 granskade företag och välj det bästa alternativet.

 • 1

  Lägg ut din förfrågan

  Beskriv ditt projekt på ett så bra och enkelt sätt som möjligt

 • 2

  Företag hör av sig

  Din förfrågan publiceras och vi matchar dig med upp till 3 företag. Helt gratis och utan förpliktelser

 • 3

  Få jobbet gjort

  Jämför och välj det företag som passar dig bäst. Alla våra proffs har ansvarsförsäkring och är granskade av oss